Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

AOC lanceert 28-inch monitor met 4K Ultra HD-resolutie

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2014, 17:59 CategorieLcd en led tv's

AOC speelt met de nieuwste u2868Pqu monitor in op de laatste trend; 4K Ultra HD. Dit model, met een formaat van 28-inch, beschikt namelijk over een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels en een verversingssnelheid van 60 Hz.

AOC u2868Pqu

De u2868Pqu monitor van AOC is met name gericht op professionele gebruikers die die veel van de beeldkwaliteit verwachten. De monitor produceert dankzij de 8-bit +FRC-combinatie ruim een miljard kleuren en met de 4K Ultra HD-resolutie worden ruim 8,29 miljoen pixels getoond in een 16:9 formaat. Het 28-inch model biedt een 4K-resolutie met een verversingssnelheid van 60 Hz. Met een responstijd van 1 ms is de u2868Pqu volgens de fabrikant perfect om te werken aan of te kijken naar snelle actie videoclips of om te gamen. Het model is daarbij door een helderheid van 300 cd/m² geschikt voor werktafels met helder omgevingslicht. De beeld-in-beeld en beeld-naast-beeldfuncties maken het mogelijk om tegelijkertijd naar beelden van verschillende signaalbronnen, zoals Blu-ray-spelers of pc’s, te kijken.

AOC-u2868Pqu

De u2868Pqu heeft een klassiek zwart ontwerp. De bezel biedt een kabelsysteem, kantel-, zwenk- en draai (90° rotatie)-functies en een verstelbaarheid in hoogte van 130 mm om ergonomische flexibiliteit te garanderen. De monitor aanpassen aan individuele gebruikers leidt tot verminderde oogvermoeidheid en minder lichamelijke klachten. De monitor kan signalen ontvangen via de DisplayPort-, HDMI-, DVI- en D-Sub-connectoren. Voor Android-liefhebbers biedt de HDMI-connector ook MHL (Mobile High-Definition Link)-connectiviteit om smartphone- en tabletschermen direct weer te geven op het grote scherm. Bovendien voorziet AOC de display standaard van vier USB-poorten, twee 2.0 en twee 3.0-poorten, en van ingebouwde 3W-speakers. De monitor kan bevestigd worden op muurbeugels en steunen die aan de VESA-vereisten voldoen.

Prijs en beschikbaarheid

De u2868Pqu Ultra HD-monitor van AOC is vanaf nu beschikbaar voor een adviesprijs van 649 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.