Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Acer kondigt XB280HK 4K-monitor voor gamers aan

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2014, 14:07 CategorieLcd en led tv's

Niet alleen steeds meer televisies worden met een 4K-resolutie uitgerust, ook monitoren met een 4K-paneel zien we aan de lopende band verschijnen. Vandaag is het de beurt aan Acer. De Taiwanese fabrikant introduceert een 27-inch 4K-monitor speciaal voor de gamers onder ons.

De Acer XB280HK is een 28-inch monitor met een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels en G-Synch-technologie. Deze technologie moet ervoor zorgen dat de input-lag drastisch verlaagd wordt en dat het flikkeren van beeld nauwelijks meer voorkomt. Volgens Acer is dit de eerste 4K Ultra HD-monitor met een dergelijke techniek.

De monitor heeft volgens de Taiwanese fabrikant een kijkhoek van 170 graden en kan in eenvoudig in een andere hoek gezet worden voor een optimale game-ervaring. Ook is het display in hoogte verstelbaar en kan het display op de voet gedraaid worden.

Verder beschikt de XB280HK over vier USB 3.0-poorten en een DisplayPort 1.2 voor koppeling met een pc. De monitor moet in het tweede kwartaal van 2014 op de markt verschijnen maar helaas is nog niet bekend wat ervoor betaald moet gaan worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.