Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC MyPrime streamingdienst gaat concurrentie met Netflix aan

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2014, 12:32 CategorieStreamingdiensten

De concurrentie in de Nederlandse markt voor streamingdiensten wordt steeds heviger. Na onder meer Pathé Thuis, Videoland Unlimited en Netflix komt nu ook UPC met een eigen streamingdienst. Het kabelbedrijf introduceert de MyPrime-dienst waarmee abonnees toegang krijgen tot een groot aanbod van films en series.

UPC MyPrime

UPC heeft vandaag de eigen ‘all you can watch’-dienst MyPrime gepresenteerd. Deze dienst is gratis beschikbaar voor bepaalde abonnees en kan ook als los abonnement afgesloten worden. Voor een bedrag van 6,50 euro per maand krijg je toegang tot 2.000 films en series. Van de series zijn in de meeste gevallen complete seizoenen te bekijken.

UPC zegt zelf vooral in te zetten op ‘klassiekers’. Op dit moment komen de meeste films die beschikbaar zijn uit 2011 en 2010. Onder meer Lord of the Rings en Alles is Liefde zijn via MyPrime te bekijken. Wat betreft de series zijn onder meer Criminal Minds en Sex and the City in het aanbod terug te vinden. UPC geeft aan het aanbod regelmatig te updaten. Opvallend is wel dat de meeste films en series in SD-kwaliteit aangeboden worden.

Abonnementen en  apparaten

MyPrime is een dienst die direct door UPC aangeboden wordt, via de digitale tv-decoder van het bedrijf. Mocht je een CI+-module gebruiken dan is toegang tot MyPrime alleen mogelijk wanneer je ook een interactieve tv-decoder afneemt.

Klanten met een nieuw Alles-in-1 Power- of Extra Power-abonnement krijgen gratis toegang tot de dienst. Andere en huidige klanten kunnen voor 6,50 euro per maand een abonnement afsluiten. Overigens kunnen de films en series die via MyPrime toegankelijk zijn ook op een iPad, iPhone, laptop of pc bekeken worden. Helaas is het aanbod niet via Android tablets of smartphones te bekijken.

  • Delen:

Reacties

  1. peter vb
    06 april, 2014 om 9:55

    Grappig 2014 4k kan wel eens harder gaan dan gedacht en dan kom je met sd kwaliteit….

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.