Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel introduceert Concept E Gaming Edition met monitor en speakerset

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2014, 12:04 CategorieLuidsprekers

Teufel Audio brengt deze week met de Concept E Gaming Edition een speciale editie van de eerder dit jaar gepresenteerde Concept E luidsprekerset op de markt. De Concept E Gaming Edition is speciaal ontwikkeld voor de fanatieke gamer en bestaat uit het Concept E luidsprekersysteem plus de FORIS FG2421 gaming monitor van EIZO.

De Concept E Gaming Edition combineert volgens Teufel het beste van twee werelden: de 5.1-kanaals surround set Concept E met de 23,5-inch FORIS FG2421 gaming monitor van EIZO. Dit is de eerste 240 Hz-monitor in de gaming-industrie die moet zorgen voor een vloeiende weergave van beelden. De Concept E surround set beschikt over een subwoofer met geïntegreerde USB-geluidskaart en ingebouwde voorversterker. Deze voorversterker heeft zes audio ingangen waardoor je naast een pc ook een tv, gameconsole, muziekinstallatie of smartphone kunt aansluiten. De Concept E beschikt tevens over een Bluetooth-module zodat je audio draadloos naar de set kunt streamen.

Teufel-Concept E Gaming Edition

Dankzij de ingebouwde 5.1 geluidskaart is de Concept E surround set niet alleen geschikt voor pc’s met meerkanaals geluidskaart maar bijvoorbeeld ook voor laptops en Macs zonder 5.1-kanaals geluidskaart. Ook is de set voorzien van een Dolby/dts-decoder waarmee een originele 5.1-weergave in surround geluid mogelijk gemaakt wordt. De draadloze puck control biedt de mogelijkheid om het volume en de tonen aan te passen, te muten en de satellieten afzonderlijk af te stellen.

Om het geheel compleet te maken wordt de Ubisoft PC game Assassins Creed IV – Black Flag meegeleverd bij de Teufel Concept E Gaming Edition. De set is per direct verkrijgbaar in de webshop van Teufel Audio voor de prijs van 799,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.