Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify krijgt nieuw uiterlijk op alle platformen

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2014, 14:58 CategorieStreamingdiensten

Spotify krijgt deze week een complete make-over. De interface van de muziekdienst wordt op alle platformen vernieuwd en er worden diverse nieuwe functies toegevoegd.

De afgelopen jaren is Spotify uitgegroeid tot de grootste streaming muziekdienst en ook zijn er alsmaar nieuwe functies toegevoegd. Om het overzicht terug te brengen krijgt Spotify daarom deze week een compleet nieuw uiterlijk. In het donkerdere thema moet favoriete muziek sneller gevonden kunnen worden, is typografie verbeterd en zijn verschillende icoontjes vervangen. 

Spotify-nieuw

Ook introduceert Spotify de nieuwe functie ‘Jouw Muziek’ waarmee gebruikers eenvoudig door favoriete muziek kunnen bladeren, nieuwe favoriete nummers kunnen opslaan en alle favoriete nummers naar eigen wens kunnen organiseren. Voor elke stemming en situatie kan een collectie met favoriete muziek aangemaakt worden, aldus de dienst. 

De interface is volgens de Director of Product bij Spotify, Michelle Kadir, een stuk overzichtelijker en eenvoudiger te begrijpen. Daarbij is de interface nu hetzelfde op alle apparaten, van iPhones en Android tablets tot laptops en desktopcomputers. De nieuwe interface voor de iPhone, de desktop en het web moet vandaag voor alle gebruikers beschikbaar zijn. De update voor andere platformen, waaronder Android tablets en smartphones volgt later.

Lees meer over Spotify Connect.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.