Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony filmt drie volledige wedstrijden tijdens WK 2014 in 4K Ultra HD

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2014, 11:45 CategorieDigitale tv

In juni van vorig jaar maakte Sony bekend graag het WK voetbal van 2014 in 4K UltraHD-resolutie te willen opnemen en uitzenden en in september werd bekendgemaakt dat in ieder geval de finale in deze hoge resolutie opgenomen zou worden. Vandaag laat de Japanse fabrikant samen met de FIFA weten dat er nog twee volledige wedstrijden in 4K-resolutie opgenomen worden.

Drie volledige wedstrijden tijdens het WK voetbal in Brazilië worden dit jaar in 4K-resolutie opgenomen. Sony laat weten dat het om ronde 16 op 28 juni, de kwartfinale op 4 juli en de finale gaat. Echter, het lijkt erop dat deze wedstrijden niet live uitgezonden worden maar onderdeel uitmaken van een officiële promotiefilm die na het wereldkampioenschap verspreid zal worden. Mogelijk wordt de finale wel in 4K-resolutie uitgezonden maar alleen op een aantal locaties en tijdens speciale evenementen.

Sony heeft al meerdere malen aangegeven vol in te zetten op de 4K Ultra HD-resolutie, met een compleet assortiment producten. De Japanse fabrikant lanceert onder meer 4K-camcorders, home cinema systemen met 4K-ondersteuning, 4K-projectors en diverse nieuwe 4K Ultra HD tv’s. Alle home cinema-producten die Sony in 2014 naar Nederland brengt vind je in het 2014 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.