Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung Level: audio-accessoires voor smartphone, tablet en laptop

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2014, 18:37 CategorieLuidsprekers

Samsung heeft vandaag een nieuwe serie audio-accessoires gelanceerd die speciaal ontwikkeld is voor gebruikers van tablets, smartphones en laptops. De serie gaat onder de naam Samsung Level en moet een hoogwaardige audiokwaliteit combineren met stijl en draagcomfort. De serie bestaat uit drie koptelefoons en een Bluetooth speaker.

Level Over is Samsungs over-ear hoofdtelefoon, oorbedekkend en uitgerust met ‘HD organic sound’. De koptelefoon beschikt over diverse nieuwe technieken, waaronder een 50mm Dynamic Drive. Dankzij de actieve ruisonderdrukking moet omgevingsgeluid geen probleem meer zijn en daarbij zit de koptelefoon volgens Samsung altijd comfortabel. De headphone biedt intuïtieve touchbediening en draadloze Bluetoothverbinding.

Samsung-Level-2

Met de Samsung Level app in de Google Play Store of via Samsung Apps is het mogelijk de luisterervaring naar eigen smaak te optimaliseren dankzij SoundAlive. Afhankelijk van wat en waar je luistert, wordt zo de perfecte geluidsbalans automatisch gecreëerd. Ook kun je 3D audio, bas en helderheid aanpassen aan elk mediumtype. Verder biedt SoundAlive 25 standaardinstellingen, zoals pop, rock en jazz. De Samsung Level app heeft een smart volume monitor die je beschermt tegen gehoorschade.

Level On is een on-ear koptelefoon met draagcomfort en geavanceerd geluidsysteem dat voor helderen en natuurlijke klanken moet zorgen. Level In is een in-ear koptelefoon met een drieweg speaker. Level Box is een Bluetooth speaker, verpakt in een compacte, metalen behuizing. De Level Box is uitgerust met ruis- en echo-onderdrukking. De ingebouwde microfoon geeft een helder en uitgebalanceerd geluid, en is dus geschikt voor voor telefoongesprekken en conference calls.

Samsung-Level-Box

Verbinding maken gaat volgens de Koreaanse fabrikant eenvoudig. ‘Tap’ je smartphone op de Level Box, et voilà. Devices zonder NFC zijn eenvoudig via Bluetooth te verbinden. Met de knoppen op de speaker regel je ook de muziek en kun je oproepen accepteren en afwijzen. De oplaadbare batterij van de Level Box gaat vijftien uur mee.

De Samsung Level Box is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 179,99 euro in de kleuren donkergrijs en wit. De overige Samsung Level-devices zijn vanaf half mei verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een verkoopadviesprijs vanaf 149,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.