Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung H8000 lcd led tv’s met gebogen display te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2014, 12:37 CategorieLcd en led tv's

Niet alleen de nieuwe tv’s van LG verschijnen inmiddels in Nederland, ook de eerste lcd led tv’s van concurrent Samsung zijn te koop bij diverse Nederlandse retailers. Eén van de eerste series die in Nederland gekocht kan worden is direct de vlaggenschipserie voor 2014; H8000-serie.

De tv’s in de H8000-serie van Samsung beschikken niet over een 4K Ultra HD-paneel maar zijn op het gebied van Full HD-weergave de topmodellen voor 2014. Een feature die ze echter wel gemeen hebben met de high-end UHD tv’s is het gebogen display. De H8000 lcd led tv’s zijn de eerste Full HD tv’s die voorzien zijn van een gebogen scherm.

Qua features heeft Samsung de H8000-serie tv’s voorzien van alles wat je van een high-end tv mag verwachten, waaronder Micro Dimming Ultimate voor een hoog contrast en diepe zwartwaarden, actieve 3D-weergave, een quadcore-processor, bediening middels bewegingen en spraak, een ingebouwde camera, ingebouwd WiFi en ondersteuning voor de Smart Evolution Kit waarmee je de tv volgend jaar van de nieuwste software en hardware voorzien kan worden.

Samsung-H8000

De H8000-serie bestaat uit modellen met een formaat van 48-inch, 55-inch en 65-inch. De adviesprijzen bedragen respectievelijk 1.799 euro, 2.499 euro en 3.799 euro. Een overzicht van alle specificaties van de modellen in de H8000-serie, en de overige tv-series die Samsung dit jaar naar Nederland brengt vind je in de Samsung 2014 lcd led tv line-up. Ben je geïnteresseerd in de UHD tv’s van de Koreaanse fabrikant, dan kun je terecht in de Samsung 2014 UHD tv line-up. • Delen:

Reacties

 1. peter vb
  11 april, 2014 om 12:43

  Hahaha bestel er nu vijf bij eshop.Denk dat ze een foutje hebben gemaakt dat ze 1400€ goedkoper zijn dan hun collega’s.

  • Martijn Chel
   11 april, 2014 om 12:44

   Prijs daar is al aangepast zie ik, alleen bij Beslist.nl (prijsvergelijking) nog niet aangekomen.

 2. peter doekus
  12 april, 2014 om 13:21

  Prachtig beeld geeft de het gebogen beeldscherm. Heb hem in de winkel uitgebreid mogen testen. Volgens mij geeft het gebogen scherm meer diepte.

  nu een jaartje wachten totdat de prijs voor de helft gedaalt is… 🙂

 3. RGer
  14 april, 2014 om 10:19

  Na mijn weten is er geen camera aanwezig bij dit model. Deze kan men wel apart erbij kopen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.