Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer lanceert twee nieuwe Bluetooth speakers met NFC

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2014, 12:40 CategorieLuidsprekers

Pioneer introduceert twee nieuwe Bluetooth speakers die draadloos muziek vanaf mobiele apparaten als tablets en smartphones kunnen weergeven. Daarnaast beschikken ze over NFC voor het eenvoudig koppelen van apparaten. Ook van de partij zijn een ingebouwd Lightning-docking station (XW-BTS7) en een herlaadbare batterij die tot 10 uur muziekplezier levert (XW-BTSP1).

Pioneer XW-BTS7

De Pioneer XQ-BTS7 beschikt over een houten behuizing met een authentieke look en een Bluetooth geluidssysteem van 2 x 15 Watt. Dit systeem is uitgerust met Near Field Communication (NFC), waardoor je snel een smartphone of tablet met Bluetooth kunt verbinden. Bovenaan bevindt zich een docking station met Lightning-poort voor een iPhone of iPod en achteraan zit een USB-poort om andere apparaten met muziek erop aan te sluiten op de XW-BTS7. Via deze poort wordt het apparaat ook opgeladen. Bovendien is er een 3,5 mm aux-ingang voorzien. De XW-BTS7 is beschikbaar in het bruin en lichte eik, en wordt geleverd met een kleine afstandsbediening.

XW-BTS7-Pioneer

Pioneer XW-BTSP1

Het XW-BTSP1 Bluetooth audiosysteem is iets compacter met een afmeting van ongeveer 200 x 77 x 72 mm (b x h x d). Deze speaker is volgens Pioneer ideaal voor op reis, mede dankzij de herlaadbare batterij die tot 10 uur luisterplezier biedt. Ook dit systeem is uitgerust met NFC voor het eenvoudig en snel koppelen van Bluetooth-apparaten. Binnenin levert de stereoversterker 2 x 4 Watt aan de 2 x 38 mm full range luidsprekers. Een bijkomende passieve radiator moet op zijn beurt zorgen voor diepe en stevige bastonen. De micro-USB-poort dient om de batterij te herladen of als AC-ingang (wisselstroomadapter met verwijderbare EU/VK-stekkers inbegrepen). Externe audio-apparaten kun je dan weer aansluiten via een 3,5 mm analoge stereo-ingang. De XW-BTSP1 is beschikbaar in drie trendy kleurcombinaties: wit en zilver, wit en groen of zwart en zilver.

XW-BTSP1-Pioneer

Prijs en beschikbaarheid

De XW-BTS7 en de XW-BTSP1 Bluetooth speakers zijn beschikbaar vanaf eind juni voor adviesprijzen van respectievelijk 149 euro en 89 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.