Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek lanceert BoomBoom 380 Bluetooth speaker

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2014, 20:07 CategorieLuidsprekers

Bluetooth speakers komen in allerlei soorten en maten. Nadat Marmitek eerder dit jaar de compacte BoomBoom 160 lanceerde brengt het bedrijf deze week de iets grotere BoomBoom 380 op de markt. Deze speaker is voor diegenen die een iets serieuzer geluid zoeken.

Marmitek BoomBoom 380

Om van muziek op je smartphone of tablet te genieten kun je een koptelefoon gebruiken maar het is vaak net wat comfortabeler om op locatie een externe speaker in te zetten, met name als je met meerdere personen bent. De Marmitek BoomBoom380 is speciaal voor deze momenten ontwikkeld en biedt volgens de fabrikant een serieus geluid in een nog steeds compact design.

Marmitek-BoomBoom-380-2

De BoomBoom 380 is de Bluetooth uitvoering van de Marmitek Speaker Anywhere 400. Met ruim 28cm is deze speaker, in vergelijking met alle Bluetooth speakers op de markt, wat groter dan gemiddeld. Dit moet volgens de fabrikant resulteren in heldere middentonen en een diep basgeluid. De speaker werkt op 230V en op accupack (los verkrijgbaar) welke automatisch oplaadt wanneer de speaker in het stopcontact gestoken wordt. De speaker is regenwaterdicht en daarmee geschikt voor buitengebruik, bijvoorbeeld in de tuin tijdens een warme zomeravond.

Prijs en beschikbaarheid

De Marmitek BoomBoom 380 heeft een adviesprijs van 109,95 euro en is per direct verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.