Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek IPTV PLC 620: internetsignaal versturen via stroomnetwerk

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2014, 10:49 CategorieAccessoires

Marmitek heeft de afgelopen maanden al diverse oplossingen geïntroduceerd voor het koppelen van home cinema apparatuur met het internet en vandaag wordt de IPTV PLC 620 aan het assortiment toegevoegd. Met deze accessoire maak je van elk stopcontact een internetaansluiting en kun je dus eenvoudig je tv of receiver met het internet koppelen, ook als er geen directe internetaansluiting aanwezig is.

Marmitek IPTV PLC 620

Een tv, een home cinema set, een receiver of een soundbar; ze kunnen tegenwoordig allemaal met het internet verbonden worden. Echter is het draadloos verbinden vaak niet mogelijk of niet optimaal en daardoor is een fysieke internetaansluiting bij je tv of home cinema systeem gewenst. Op deze behoefte speelt Marmitek in.

Volgens Marmitek doet de IPTV PLC 620 precies wat hij belooft en is hij niet te vergelijken met de traditionele Homeplug oplossingen die oorspronkelijk gemaakt zijn om pc’s en randapparatuur aan te sluiten. De IPTV PLC 620 is speciaal ontwikkeld om hoge bandbreedtes over een grote afstand te versturen. HD Youtube films, Video on demand, uitzending gemist, en andere diensten die veel van je internet vragen. Het wordt volgens de fabrikant allemaal zonder storing verzonden naar je tv, via het stroomnetwerk.

De Marmitek IPTV PLC 620 is vanaf heden verkrijgbaar en kost 99,95 euro per set. Deze is uitbreidbaar tot 64 adapters (aansluitingen).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.