Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek Homeplug AV2 maakt internetaansluiting van elk stopcontact

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2014, 10:57 CategorieAccessoires

Steeds meer home cinema-apparatuur kan met het internet verbonden worden, bijvoorbeeld voor het gebruik van apps, het spelen van games of het surfen op het web. Echter is er vaak geen internetaansluiting te vinden bij de tv. Marmitek biedt hiervoor de oplossing in de vorm van de IPTV PLC 650 Homeplug AV2. 

Traditionele Homeplug-oplossingen hebben volgens Marmitek een slecht imago. De techniek (en hiermee ook de kwaliteit) bleek tot op heden in de praktijk vaak niet geschikt voor HD-streams en ook het bereik was vaak te beperkt. De ontwikkeling van Homeplug AV2 heeft hier verandering in gebracht. Deze techniek is een serieuze verbetering ten opzichte van de traditionele Homeplug-oplossingen en zorgt voor de beste prestaties van HD-streams.

Smartlink is de nieuwste techniek voor het verzenden van HD streams over het stroomnetwerk. Deze gebruikt niet alleen de fase- en nuldraad, maar hij gebruikt ook de aardedraad in het stopcontact. Dit zorgt voor betere kwaliteit en tot 50% extra bereik. Parameterized Quality of Service maakt daarnaast onderscheid tussen livestreams en downloaden. Dit zorgt ervoor dat video’s en games die je aan het kijken of spelen bent niet vertraagd worden doordat je gelijktijdig aan het downloaden bent.

Marmitek-IPTV PLC 650

De IPTV PLC 650 is voorzien van een filter dat verstoringen van apparaten, opladers, CFL verlichting, dimmers, etc. van het lichtnet filtert voor een optimale kwaliteit. De IPTV PLC 650 werkt op alle fases in en om uw huis en door de doordrukstekker gaat er geen stopcontact verloren.

De Marmitek IPTV PLC 650 is vanaf nu verkrijgbaar en kost 119,95 euro per set. Deze is uitbreidbaar tot 64 adapters (aansluitingen).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.