Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG 2014 lcd led en plasma tv’s te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2014, 12:21 CategorieLcd en led tv's

Eerder deze week publiceerden we de complete 2014 lcd led tv line-up en 2014 plasma tv line-up van LG, en sinds deze week zijn de meeste nieuwe tv’s van de Koreaanse fabrikant te koop in Nederland. Onder meer de LB870V-modellen met Full HD lcd-display en de PB660V plasma tv’s zijn uit voorraad te koop bij diverse Nederlandse retailers.

LG brengt dit jaar een groot aantal nieuwe tv’s naar Nederland. De topmodellen met 4K Ultra HD-resolutie laten nog even op zich wachten maar de betaalbare modellen in de UB850V-serie zijn inmiddels bij de eerste winkels te koop. Voor de 55-inch 4K Ultra HD tv uit deze serie betaal je momenteel zo’n 2.300 euro.

Wanneer een Full HD-resolutie voldoende is voor je maar je wel van de beste beeldtechnieken en meeste Smart-functies wilt genieten dan zijn de modellen in de LB870V-serie interessant. Deze tv’s komen in formaten van 49-inch tot 60-inch, beschikken over het nieuwe webOS  Smart tv-platformen en variëren in prijs van 1.500 euro tot 2.300 euro. Een stapje lager vinden we de modellen in de LB730V-serie, welke het moeten stellen zonder een geavanceerde soundbar-design maar wel voorzien zijn van webOS-software. Deze tv’s komen in formaten van 42-inch tot 65-inch en variëren in prijs van 1.000 euro tot 2.500 euro.

LG-LB730V

Ook de nieuwe plasma tv’s van LG zijn reeds te koop in Nederland. De ‘topmodellen’ plasma tv’s voor 2014 vinden we in de PB660V-serie. Deze tv’s beschikken over het NetCast Smart tv-platform van LG en bieden dus geen toegang tot webOS. Wel zijn deze modellen voorzien van een PenTouch-display, wat inhoudt dat met een speciale pen op het scherm getekend en geschreven kan worden.

Een overzicht van alle tv’s die LG dit jaar naar Nederland brengt, inclusief alle formaten, prijzen en specificaties, vind je in het LG 2014 lcd led-overzicht en het LG 2014 plasma tv-overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.