Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon introduceert Envaya Bluetooth speaker

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2014, 15:17 CategorieLuidsprekers

Denon introduceert een nieuwe draadloze Bluetooth speaker. De Envaya speaker is volgens de fabrikant ideaal voor diegenen die overal van muziek in hoge kwaliteit willen genieten.

De Envaya speaker van Denon biedt de mogelijkheid muziek draadloos in cd-kwaliteit weer te geven. Hiervoor is de speaker voorzien van Bluetooth met aptX-ondersteuning. Muziek op een met Bluetooth uitgeruste smartphone, laptop of tablet kan zo draadloos naar de luidspreker gestreamd worden.

De Envaya kan bovendien onderweg worden gebruikt voor het kijken van films. De lage latentie van slechts 32ms zorgt ervoor dat er geen asynchroon verloop tussen audio en beeld voorkomt. NFC-apparaten hoeven alleen maar in de buurt van de Envaya te worden gehouden om automatisch te worden gekoppeld. En om het proces verder te vereenvoudigen, onthoudt de Envaya alle Bluetooth-modellen voor toekomstige koppeling. Ook kan een apparaat fysiek aangesloten worden middels de audio-ingang.

De draagbare Envaya Bluetooth-speaker is uitgerust met twee door Denon ontwikkelde 57mm full-range drivers die volgens de fabrikant garant staan voor een optimale audiokwaliteit. De 100mm passieve radiator moet daarnaast zorgen voor een diepe en strakke basrespons. De Denon Digital Sound Processing-technologie moet voor een optimale weergave zorgen.

Denon-Envaya-speaker-2

De speaker is uitgerust met een oplaadbare batterij met een gebruiksduur van tien uur. Onderweg kan de Envaya via de USB- poort iedere smartphone of tablet opladen. De speaker is verder voorzien van een geïntegreerde standaard en kan waar dan ook worden neergezet. De standaard komt te voorschijn zodra je op de achterkant van het apparaat drukt. De rubberen basis aan de onderkant moet zorgen voor optimale stabiliteit. De optionele neopreen tas beschermt de speaker tegen krassen en stoten.

De Denon Envaya wordt in een hoogglans witte en matzwarte uitvoering geleverd. Daarnaast kan je uit de kleuren Lunar, Sunset, Fandango en Indigo kiezen. Een prijs is nog niet bekendgemaakt.



  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.