Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De beste films voor je thuisbioscoop: filmtips april 2014

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2014, 13:37 CategorieFilmtips

Elke maand zetten we samen met De Filmkabouter de beste films en series voor je thuisbioscoop en films waarmee je het meeste uit je home cinema systeem haalt op een rij. Ook bespreken we zo nu en dan films en series die juist niet aan te raden zijn. Deze week bespreken we onder andere The Secret Life Of Walter Mitty en Soof.

Filmtips van de Filmkabouter

De Filmkabouter tipt voor Homecinema Magazine drie films die in de maand april uitkomen of uitgekomen zijn op Blu-ray disc en dvd. Dit keer The Secret Life Of Walter Mitty, Soof en Much Ado About Nothing.

Films april 2014

In de video van de maand april worden onderstaande films besproken.

THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY
Walter is een saaie archiefmedewerker bij een bekend fotografie tijdschrift. Er gebeurt niets in zijn leven en áls er iets vets gebeurt, is dat in een dagdroom. Tot het moment waarop hij een foto kwijtraakt die eigenlijk op de cover van het tijdschrift moet komen!
Regie: Ben Stiller
Acteurs: Ben Stiller, Kristen Wiig, Adam Scott
Kopen: Bol.com

SOOF
Nederlandse komedie waarin een huisvrouw besluit haar eigen cateringbedrijf op te starten – vanuit haar eigen boerderij! Maar is haar relatie wel bestand tegen de glamour van de Nederlandse feestjes die ze hiervoor af moet gaan?
Regie: Antoinette Beumer
Acteurs: Lief Visschedijk, Fedja van Huêt, Chantal Janzen
Kopen: Bol.com

MUCH ADO ABOUT NOTHING
Een Shakespeare verfilming in zwart-wit, gemaakt met de (acteurs)vrienden van regisseur Joss Whedon – in zijn eigen achtertuin.
Regie: Joss Whedon
Acteurs: Amy Acker, Nathan Fillion, Alexis Denisof
Kopen: Bol.com

Bekijk ook de filmtips van de afgelopen maanden. Wil je meer leuke en interessante film- en kijktips? Neem dan een abonnement op het YouTube-kanaal van De Filmkabouter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.