Yamaha lanceert BD-S677 Blu-ray speler met Miracast

03 maart 2014 1 Minuut 0 Reacties
Yamaha-feature

Yamaha heeft deze week een nieuwe Blu-ray speler voor 2014 aangekondigd. De Yamaha BD-S677 beschikt onder meer over toegang tot diverse apps, 3D-weergave en ondersteuning voor Miracast streaming.

Yamaha BD-S677 Blu-ray speler

De Yamaha BD-S677 is een compleet uitgeruste Blu-ray speler, met alle features die je in dit segment mag verwachten. Zo is de speler voorzien van 3D-weergave, toegang tot applicaties als YouTube Leanback en Picassa, multi-kanaals SACD-weergave via HDMI en ingebouwd wifi. Met deze laatste functie is het mogelijk de Blu-ray speler te koppelen aan het internet en je thuisnetwerk voor onder meer het streamen van content middels DLNA. Middels Miracast is het mogelijk om draadloos content te streamen vanaf een smartphone of tablet.

Verder is de Blu-ray speler uitgerust met digitale optische en coaxiale uitgangen, twee-kanaals analoge audio uitgangen en zowel aan de voorzijde als achterzijde een USB-poort. Naast de meegeleverde afstandsbediening kan de speler bediend worden met speciaal voor Android en iOS ontwikkelde applicaties. Helaas is er maar één HDMI-poort aanwezig en ontbreekt ook de mogelijkheid om HD-materiaal op te schalen naar de hoge 4K-resolutie, een feature die we wel op topmodellen van andere merken terugzien.

Prijs en beschikbaarheid

De Yamaha BD-S677 is vooralsnog alleen in de VS gelanceerd voor een adviesprijs van 329,95 dollar. De speler komt waarschijnlijk ook naar Nederland maar de adviesprijs is nog niet bekendgemaakt.

Reacties (0)