Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One vanaf september te koop in Nederland en België

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2014, 15:50 CategorieGaming

Het heeft even geduurd maar Microsoft heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer we de Xbox One in Nederland en België kunnen verwachten. De nieuwe gameconsole van het bedrijf moet in september in de winkels liggen.

De Xbox One console is sinds november van vorig jaar al te koop in verschillende regio’s maar een lancering n verschillende Europese landen werd steeds uitgesteld. Vandaag geeft het bedrijf in ieder geval iets van duidelijkheid. De spelcomputer moet namelijk in september in de Nederlandse en Belgische winkels liggen.

Helaas is dat het enige dat Microsoft laat weten. Over de exacte lanceerdatum en de adviesprijs van de Xbox One is nog niks bekend. Als we kijken naar de landen om ons heen dan lijkt een adviesprijs van 499 euro waarschijnlijk.

In december liet Microsoft weten dat nieuwe Xbox One in de eerste twee weken na de lancering twee miljoen keer over de toonbank gegaan. Op zich een hele prestaties want de spelcomputer was op dat moment nog maar in 13 landen te koop en is 100 euro duurder dan de PlayStation 4.

De PlayStation 4 gameconsole van Sony is al even in Nederland te koop voor een prijs van 399 euro. Begin deze maand maakte Sony bekend inmiddels 6 miljoen exemplaren van de spelcomputer verkocht te hebben.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.