Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC Horizon abonnees kunnen nu ook live tv-kijken op Android-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2014, 12:50 CategorieDigitale tv

UPC heeft vandaag na lang wachten de Android-app van Horizon TV uitgebracht. De gratis app voor Android tablets en smartphones maakt live tv-kijken mogelijk en biedt toegang tot Programma Gemist.

UPC biedt al sinds de lancering van de Horizon TV mediabox de mogelijkheid om live tv-programma’s via het internet en via een iPhone of iPad te bekijken. Sinds vandaag is er ook een applicatie voor Android-apparaten beschikbaar. Deze is gratis te downloaden uit de Google Play Store en geschikt voor tablets en smartphones die draaien op Android 4.0 of nieuwer. Vanzelfsprekend is een Horizon TV-abonnement vereist.

Met de app krijgen abonnees toegang tot het grote zenderaanbod van UPC. Afhankelijk van je abonnement kun je maximaal 88 zenders live bekijken. Daarnaast is het mogelijk gemiste programma’s terug te kijken op je tablet of smartphone, kun je opnamen instellen, kun je door de tv-gids bladeren en is het mogelijk trailers en informatie van het on-demand aanbod te bekijken. 

Met de lancering van de Android-app kunnen nu gebruikers van de meest populaire besturingssystemen live tv-kijken op mobiele apparaten. De Horizon TV mediabox zelf krijgt echter nog steeds veel kritiek te verduren. Abonnees klagen al sinds de lancering over bugs, gebruiksonvriendelijke menu’s en andere problemen. UPC heeft deze al meerdere malen proberen op te lossen middels updates maar nog steeds werkt het apparaat niet soepel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.