Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert BDV-N5200W home cinema set met high-res audio

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2014, 15:50 CategorieHome cinema sets

Afgelopen januari introduceerde Sony al drie nieuwe home cinema systemen met ondersteuning voor high-res audio. Deze week voegt de Japanse fabrikant nog een home cinema systeem aan het assortiment toe in de vorm van de BDV-N5200W.

Sony BDV-N5200W

De Sony BDV-N5200W is een 5.1-kanaals home cinema systeem dan over nagenoeg alle nieuwe features en functies beschikt. Zo biedt dit home cinema systeem ondersteuning voor de weergave van 3D Blu-ray discs, Blu-ray discs, DVD’s en CD’s. Ook is er ondersteuning voor de weergave van hoge resolutie audiobestanden, welke voor meer details en een indrukwekkendere audio-ervaring zorgen. Naast 3D-ondersteuning kan de set lage resolutie content opschalen naar de hoge 4K Ultra HD-resolutie.

Voor draadloze communicatie is de Sony BDV-N5200W voorzien van Bluetooth met NFC. Hierdoor kun je door je NFC uitgerust smartphone of tablet tegen de set te houden direct een Bluetooth-verbinding leggen en muziek via de speakers van het systeem weergeven. Ook is er een WiFi-module ingebouwde waardoor je verbinding kunt maken met het internet en je thuisnetwerk. Via het Sony Entertainment Network krijg je toegang tot apps als YouTube en Facebook, en diverse video on demand-diensten. Daarbij is er integratie van Spotify en Deezer waardoor je direct je favoriete muziek en afspeellijsten via de home cinema set kunt beluisteren.

Sony-BDV-N5200W

De digitale HX S-Master-versterker vermindert volgens de Japanse fabrikant ruis en vervorming bij alle frequenties, en dankzij DSP-technologie simuleert Cinema Studio 9.1-k. met 5 luidsprekers virtual surround sound aan voor- en achterkant. ClearAudio+ – ClearAudio+-technologie optimaliseert volgens Sony automatisch de frequentiebalans en zorgt voor helderheid en vol geluid. De set bestaat uit vijf compacte speakers, een center speaker en een subwoofer. Het totale vermogen bedraagt 1000 Watt.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony BDV-N5200W ligt binnenkort in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 549 euro.Meer informatie

Meer informatie over de andere home cinema systemen die Sony dit jaar lanceert vind je in de Sony 2014 home cinema line-up. Een overzicht van alle andere producten dit Sony naar Nederland brengt, waaronder de nieuwe lcd led tv’s, vind je in het 2014 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.