Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony introduceert elf nieuwe MDR-ZX en MDR-EX hoofdtelefoons

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2014, 12:52 CategorieAccessoires

Sony introduceert deze week maar liefst elf nieuwe hoofdtelefoons in de MDR-ZX- en MDR-EX-series. Deze hoofdtelefoons bieden volgens de Japanse fabrikant een hoogwaardige kwaliteit en zijn comfortabel in het gebruik. De meeste modellen komen met een in-line microfoon/afstandsbediening voor extra bewegingsvrijheid en handsfree telefoneren.

MDR-ZX-serie hoofdtelefoons

De MDR-ZX750BN Bluetooth draadloze hoofdtelefoon met hoofdband beschikt over geluidsisolatie, ruisonderdrukking en kan draadloos gebruikt worden met een smartphone, tablet of pc met Bluetooth. Toestellen met NFC-ondersteuning kunnen snel en eenvoudig gekoppeld worden. De zachte hoofdband moet zorgen voor extra comfort en de 40 mm driver-units bieden volgens Sony een kristalhelder geluid met een breed dynamisch bereik. De digitale Noise Cancelling (ruisonderdrukking) blokkeert tot 98% van het hinderlijke omgevingsgeluid. De ingebouwde lithium-ion oplaadbare batterij biedt 13 uur draadloos luisterplezier en de hoofdtelefoon heeft ook een ingebouwde microfoon voor het voeren van telefoongesprekken.

Sony-hoofdtelefoons-2

De lichte MDR-ZX310 is een opvolger van de MDR-ZX300. De hoofdtelefoon is voorzien van handig ‘vouwbaar’ design waardoor deze in de tas past. De 30 mm drivers met krachtige magneten moeten volgens de fabrikant zorgen voor een indrukwekkende weergave van bas-, midden- en hoge tonen.

De nieuweMDR-ZX610AP is verkrijgbaar met vier kleuraccenten. Deze nieuwe hoofdtelefoon is voorzien van een 40 mm neodymium driver waarmee elke noot volgens de fabrikant helder wordt weergegeven. Gebruik de MDR-ZX610AP samen met je smartphone, dan kun je de functies van de in-line afstandsbediening en microfoon verder uitbreiden met de gratis Smart Key-app.

MDR-EX-serie in-ear hoofdtelefoons

De MDR-EX450 en de MDR-EX650AP zijn de aanvoerders van Sony’s in-ear lentecollectie. De nieuwe vormgeving omvat de verder ontwikkelde 12 mm EX-driver voor nog betere geluidskwaliteit en meer draagcomfort. De behuizing en de brede geluidsuitgang van de MDR-EX650AP zijn van massief messing. Deze legering van koper en zink heeft volgens Sony uitstekende akoestische eigenschappen. De in-line microfoon / afstandsbediening kan gebruikt worden voor handsfree bellen. Er zijn ook ‘AP’-versies beschikbaar met in-line microfoon /afstandsbediening voor handsfree bellen.

Sony-hoofdtelefoons-3

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Sony-hoofdtelefoons van de MDR-ZX- en MDR-EX-serie zijn leverbaar vanaf april.

 • De adviesprijs van de MDRZX750 is 150,- euro.
 • De adviesprijs van de MDRZX610AP is 60,- euro.
 • De adviesprijs van de MDRZX310AP is 35,- euro.
 • De adviesprijs van de MDRZX310 is 30,- euro.
 • De adviesprijs van de MDREX650AP is 70,- euro.
 • De adviesprijs van de MDREX450AP is 45,- euro.
 • De adviesprijs van de MDREX450 is 40,- euro.
 • De adviesprijs van de MDREX110AP is 25,- euro.
 • De adviesprijs van de MDREX110 is 20,- euro.
 • De adviesprijs van de MDREX15AP is 15,- euro.
 • De adviesprijs van de MDREX15 is 10,- euro.
 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.