Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips lanceert 23-inch monitor met Miracast-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2014, 13:26 CategorieLcd en led tv's

MMD introduceert de Philips 239C4QHWAB, een monitor van 23-inch met ondersteuning voor de Miracast-standaard. Hiermee kun je mobiele content draadloos streamen vanaf Android-apparaten.

Het Philips Miracast-beeldscherm maakt het mogelijk HD multimedia real-time weer te geven vanaf Android-smartphones en -tablets met ondersteuning voor de Miracast-standaard. Miracast kan op het scherm worden geactiveerd door de knop op de standaard van de monitor in te drukken. Zodra Miracast is geactiveerd op het scherm en er een bekend apparaat is gedetecteerd, wordt alles, van de algemene menu’s tot apps en video’s, in HD-kwaliteit weergegeven op het scherm. Naast de mogelijkheid om draadloos content weer te geven kun je mobiele apparaten middels een optionele MHL-kabel aansluiten. De monitor is namelijk voorzien van een HDMI-poort met MHL-ondersteuning

Philips-Miracast-monitor-2

De Philips Miracast 239C4QHWAB monitor beschikt over een slank profiel, een Full HD-resolutie en ips-technologie voor een extra brede kijkhoek. Het Miracast-scherm is uitgerust met diverse extra functies. Zo analyseert SmartImage wat er op het scherm wordt weergegeven en past het vervolgens het contrast en de kleuren hierop aan. SmartKolor breidt het aantal zichtbare kleuren op het scherm uit en SmartContrast moet voor een gedetailleerd beeld zorgen.

Het nieuwe Philips 239C4QHWAB Miracast-beeldscherm is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.