Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips DesignLine Smart tv krijgt Gold iF Design Award

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2014, 11:24 CategorieLcd en led tv's

Hoewel Philips zich binnenkort compleet terugtrekt uit de tv-markt blijft het merk wel bestaan en blijft ook design één van de speerpunten. Met de DesignLine-serie heeft Philips al een tijdje zeer fraai ogende tv’s in het assortiment en deze week heeft de nieuwste DesignLine-serie de Gold iF Design Award in de wacht gesleept.

 Tijdens de iF Ceremony in  München heeft de Philips DesignLine Smart tv de Gold iF Design Award,  en van de meest prestigieuze onderscheidingen voor productdesign, in de wacht gesleept. De internationale jury roemde de DesignLine om zijn superieure ontwerp, dat radicaal breekt met conventionele tv-styling.

De ontwerpfilosofie van de DesignLine concentreert zich volledig op het interieur, wat zich heeft vertaald in een vormgeving die, ook dankzij het uitgekiende materiaalgebruik, radicaal breekt met conventioneel tv-design. De iF Gold Award is een groot eerbetoon aan het hele TP Vision-team, dat dit praktische kunstwerk mogelijk maakte en ons blijft inspireren om mooie tv’s te creëren en ‘buiten de lijntjes te kleuren’, resulterend in zinvolle innovatie voor onze klanten

De voorzijde van de DesignLine bestaat uit een naadloze glasplaat die verloopt van zwart naar transparant, waarbij het zwarte deel het tv-scherm volledig onzichtbaar maakt als hij niet is ingeschakeld. Als hij wél aanstaat, zorgt het glazen paneel volgens de fabrikant voor een magisch zwevend effect. Het driezijdige Ambilight projecteert een lichtgloed op de wand achter het toestel, in de kleuren die op het televisiescherm te zien zijn. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.