Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic 2014 soundbar line-up met SC-HTB880 topmodel

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2014, 12:40 CategorieHome cinema sets

Alle grote fabrikanten hebben tegenwoordig een groot assortiment met soundbar home cinema systemen die ideaal zijn voor diegenen die weinig ruimte hebben voor een compleet surround systeem. Panasonic brengt dit jaar de SC-HTB880, SC-HTB680, SC-HTB580 en SC-HTB8 soundbar systemen naar Nederland.

Panasonic 2014 soundbar systemen

De nieuwe SC-HTB880, SC-HTB680, SC-HTB580 en SC-HTB8 soundbar systemen van Panasonic zijn uitgerust met audiotechnologie die volgens de fabrikant een home cinema-ervaring naar de huiskamer brengt. Het design van de modellen bestaat uit een driekantige dwarsbalk. Een schuinstaand bovenpaneel biedt extra ruimte voor de plaatsing van grote luidsprekers.

Het SC-HTB880 model is voorzien van een 4K Pass-through functie, waarmee 4K-videosignalen van bijvoorbeeld een Blu-ray speler direct doorgegeven kunnen worden aan de tv. De set kan, in tegenstelling tot de 4K home cinema systemen, geen content naar 4K-resolutie opschalen.  In de hoofdunit van de SC-HTB880 bevinden zich de voorste, middelste en surround luidsprekers. Samen met de draadloze subwoofer en het Multi Angle Sound zorgt dit volgens de fabrikant voor een 5.1-kanaals surroundgeluid. Dit model beschikt over de 2e generatie LincsD-Amp en daarnaast worden jitter en vervorming verminderd.

De SC-HTB880, SC-HTB680 en SC-HTB580 zijn alle drie uitgerust met Clear-mode Dialog waardoor dialogen in een tv-programma of film uit het midden van het beeldscherm lijken te komen in plaats van uit een luidspreker. Alle drie de systemen beschikken ook over een verbeterde verbindingsfunctie, die compatibel is met een tv, Blu-ray disc of dvd-speler of smartphone. De Near Field Communication (NFC) functie (beschikbaar in de SC-HTB880, SC-HTB680 en SC-HTB580) vereenvoudigt het tot stand brengen van een Bluetooth-verbinding met elke NFC-compatibele smartphone. Je hoeft alleen je smartphone over het One-touch-verbindingsmerkteken te halen om een verbinding tot stand te brengen.

Panasonic SC-HTB880

 • 5.1-kanaals systeem
 • Apt-X low latency
 • LincsD-Amp 2e generatie
 • Clear-Mode Dialog
 • Dialogue level control
 • H.Bass
 • Delta Form Design, RVS-rooster
 • Geschikt voor 50-inch tv’s
 • Bevestigbaar aan muur
 • 4K-signaaldoorgifte
 • 3D-signaaldoorgifte
 • Draadloze subwoofer
 • ARC (Audio Return Channel)
 • Bluetooth draadloze technologie
 • Panasonic Music Streaming App
 • One-Touch-verbinding (NFC)
 • Prijs: 599 euro

SC-HTB880-PanasonicPanasonic SC-HTB680

 • 3.1-kanaals systeem
 • Apt-X low latency
 • LincsD-Amp 2e generatie
 • Clear-Mode Dialog
 • Dialogue level control
 • H.Bass
 • Delta Form Design, RVS-rooster
 • Geschikt voor 42 – 50-inch tv’s
 • Bevestigbaar aan muur
 • Draadloze subwoofer
 • VIERA Link
 • ARC (Audio Return Channel)
 • Bluetooth draadloze technologie
 • Panasonic Music Streaming App
 • One-Touch-verbinding (NFC)
 • Prijs: 349 euro

SC-HTB680-PanasonicPanasonic SC-HTB580

 • 3.1-kanaals systeem
 • Multi angle sound
 • Down Firing-subwoofer
 • Clear-Mode Dialog
 • Dialogue level control
 • H.Bass
 • Delta Form Design, RVS-rooster
 • Geschikt voor 42 – 50-inch tv’s
 • Bevestigbaar aan muur
 • Draadloze subwoofer
 • VIERA Link
 • ARC (Audio Return Channel)
 • Bluetooth draadloze technologie
 • Panasonic Music Streaming App
 • One-Touch-verbinding (NFC)
 • Prijs: 329 euro

SC-HTB580-PanasonicPanasonic SC-HTB8

 • 2-kanaals systeem
 • Delta Form Design, RVS-rooster
 • Geschikt voor 32 – 42-inch tv’s
 • Bluetooth draadloze technologie
 • Prijs: 99 euro

SC-HTB8-PanasonicMeer informatie

Panasonic heeft ook nieuwe hdtv’s voor 2014 aangekondigd. Alle modellen, specificaties en prijzen vind je in de Panasonic 2014 lcd led tv line-up. De overige home cinema producten van de Japanse fabrikant, waaronder de Blu-ray spelers en 5.1-kanaals home cinema systemen, zijn te vinden in het 2014 home cinema overzicht.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.