Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic 2014 line-up compacte stereosystemen

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2014, 14:49 CategorieLuidsprekers

Panasonic heeft deze week de complete 2014 home cinema line-up bekendgemaakt. De Japanse fabrikant lanceert naast nieuwe Blu-ray spelers en home cinema systemen ook een viertal nieuwe compacte stereosystemen. Panasonic voegt in 2014 de SC-HC49, SC-HC39, SC-HC29 en SC-HC19 toe aan het assortiment.

Panasonic 2014 stereosystemen

De SC-HC49 en SC-HC39 zijn de topmodellen van Panasonic voor dit jaar en uitgerust met een LincsD-Amp van de tweede generatie. Deze versterker beperkt volgens de fabrikant het dataverlies en de ruisgeneratie tot een minimum. De door Panasonic ontwikkelde technologie voor ruisaanpassing brengt jitter en andere vervorming terug tot een frequentiebereik dat niet door het menselijk oor wordt waargenomen.

Ook zijn de SC-H49 en SC-HC39 uitgerust met technologie die ongewenste trillingen tegen gaat waardoor de ruis geminimaliseerd wordt. Het diafragma van de passieve radiator is verzwaard om lineaire trillingen te realiseren, voor robuuste, volle bastonen uit een slank, compact design.

Behalve nieuwe audiotechnologie bieden de nieuwe compacte muzieksystemen ook volledige controle over het afspelen van hun muziek. De SC-HC49, SC-HC39 en SC-HC29 beschikken allemaal over Bluetooth-connectiviteit, waarmee muziek kan worden gestreamd vanaf Bluetooth-apparaten als smartphones, tablets of laptops. De SC-HC49 is bovendien voorzien van een speciaal dock voor de iPhone 5S/C, waarmee je tegelijkertijd muziek kan afspelen en je telefoon kan opladen.

Alle vier de muzieksystemen hebben een slank en plat design, en kunnen aan de muur bevestigd worden. De SC-HC49 en SC-HC39 hebben bovendien een hoogwaardige afwerking met een roestvrijstalen gaas aan de voorkant. Cd’s kunnen via een schuifklep in het design worden geplaatst.

Panasonic SC-HC49

 • iPhone 5S/C-dock
 • LincD-Amp van de tweede generatie
 • Dubbele passieve radiator
 • 40W-uitgangsvermogen
 • 6,5-cm full range-luidspreker met bamboe nanoconus
 • Draadloze Bluetooth-technologie
 • Prijs: 249 euro

SC-HC49-PanasonicPanasonic SC-HC39

 • LincD-Amp van de tweede generatie
 • Dubbele passieve radiator
 • 40W-uitgangsvermogen
 • 6,5-cm full range-luidspreker met bamboe nanoconus
 • Draadloze Bluetooth-technologie
 • Prijs: 229 euro

SC-HC39-PanasonicPanasonic SC-HC29

 • 20W-uitgangsvermogen
 • 8-cm full range-luidspreker
 • Draadloze Bluetooth-technologie
 • Prijs: 159 euro

SC-HC29-PanasonicPanasonic SC-HC19

 • 20W-uitgangsvermogen
 • 8-cm full range-luidspreker
 • Prijs: 99 euro

SC-HC19-PanasonicMeer informatie

Panasonic heeft ook nieuwe hdtv’s voor 2014 aangekondigd. Alle modellen, specificaties en prijzen vind je in de Panasonic 2014 lcd led tv line-up. De overige home cinema producten van de Japanse fabrikant, waaronder de Blu-ray spelers en 5.1-kanaals home cinema systemen, zijn te vinden in het 2014 home cinema overzicht.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.