Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Met het Logitech Harmony Smart Keyboard bedien je al je apparaten

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2014, 12:48 CategorieAccessoires

Logitech heeft deze week een nieuw toetsenbord gepresenteerd dat ontwikkeld is voor het bedienen van alle apparaten in huis. Zo kan met het Harmony Smart Keyboard een tv, een laptop, een Blu-ray speler en een mediaspeler bediend worden.

Het Logitech Harmony Smart Keyboard is een compleet systeem met ondersteuning voor 225.000 apparaten van meer dan 5.000 verschillende fabrikanten. Het keyboard wordt geleverd met de Harmony Hub waardoor je apparaten middels infrarood, WiFi, USB en Bluetooth kunt bedienen. Alsof dat nog niet genoeg is kun je apparaten ook bedienen met je Android tablet of smartphone en je iPad of iPhone.

Logitech-Harmony-Smart-keyboard-2

Naast een volledig QWERTY toetsenbord beschikt het Logitech Harmony Smart Keyboard over een touchpad aan de rechterzijde en een aantal knoppen waarmee basisfuncties van home cinema apparaten bediend kunnen worden, waaronder het wijzigen van het volume en het kanaal. Ook is het mogelijk zelf macro commands aan te maken waardoor een aantal producten aangezet kunnen worden met één druk op de knop. In totaal kunnen er acht apparaten bediend worden. 

Het Harmony Smart Keyboard wordt in de VS gelanceerd voor een adviesprijs van 149,99 dollar. Of en wanneer het toetsenbord naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Reacties

  1. Hans Langbroek
    15 november, 2018 om 14:26

    Waar kan ik deze kopen?
    Zijn er Nederlandse winkels die dit product verkopen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.