Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG lanceert 34-inch monitor met 21:9 beeldverhouding en hoge resolutie

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2014, 13:48 CategorieLcd en led tv's

LG heeft tijdens CES 2014 verschillende nieuwe monitoren met een 21:9 beeldverhouding gepresenteerd en inmiddels is één van de nieuwe modellen ook in Nederland verschenen. De Koreaanse fabrikant brengt in Nederland de 34UM95-P op de markt.

De LG 34UM95-P is een 34-inch monitor met een hoge resolutie van 3.440 bij 1.440 pixels en een 21:9 beeldverhouding. Dit formaat moet het volgens de Koreaanse fabrikant mogelijk maken om comfortabel met meerdere schermen open te werken.

LG 34UM95-P-2

De monitor is voorzien van een AH-IPS paneel met W-LED achtergrondverlichting en zorgt volgens LG dankzij een professionele kalibratie voor een kleurnauwkeurigheid van 99 procent. Ook is het display volgens de fabrikant flicker-vrij en kan de blauwtint gereduceerd worden voor het comfortabel lezen van documenten. Verder beschikt de monitor over een kijkhoek van 178 graden, reactietijd van 5 milliseconde (GtG) en een helderheid van 320 candela per vierkante meter. 

LG 34UM95-P

De LG 34UM95-P is uitgerust met een JOB-knop voor de navigatie binnen het on-screen menu, twee HDMI-poorten, twee Thunderbolt 2-poorten, een DisplayPort, een USB 2.0-poort en een USB 3.0-poort. Ook zijn er twee 7 Watt luidsprekers in de behuizing verwerkt. De monitor is inmiddels bij een aantal Nederlandse retailers te koop voor prijzen tussen de 850 en 1.000 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.