Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hificorner demonstreert nieuwe B&W 600-serie luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2014, 12:18 CategorieLuidsprekers

Twee weken terug introduceerde Bowers & Wilkins nieuwe luidsprekers in de bekende 600-serie. De luidsprekerfabrikant komt met verschillende nieuwe modellen die een betere audioweergave moeten combineren met een gerafineerd design. Mocht je interesse hebben dan wil je natuurlijk ervaren wat deze speakers je kunnen bieden.

Het vernieuwde assortiment van Bowers & Wilkins bestaat uit twee types vloerstaande luidsprekers (683 S2 en 684 S2), twee types boekenplankluidsprekers (685 S2 en 686 S2) en de twee nieuwe centerluidsprekers (HTM61 S2 en de HTM62 S2). Hoewel deze speakers behoorlijk zijn geüpgraded ten opzichte van hun voorgangers, zijn de prijzen nog steeds betaalbaar gebleven, aldus de fabrikant.

Bowers-Wilkins-600-serie

De winkel Hificorner biedt de mogelijkheid om de prestaties van deze nieuwe luidsprekers zelf te ervaren. Op vrijdag 7 of zaterdag 8 maart wordt in de showroom aan de Nieuwe Boteringestraat 23 in Groningen een demonstratie gehouden. Naast een mooie opstelling met de nieuwste B&W 600-serie speakers staat er ook een hapje en een drankje klaar. Via de website van de winkel kun je jezelf aanmelden voor een luistersessie op vrijdag of zaterdag.

Meer informatie over de luidsprekers vind je in het B&W 600-serie artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.