Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bluesound biedt drie maanden gratis CD-kwaliteit muziek van Qobuz

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2014, 10:56 CategorieStreamingdiensten

Bluesound heeft de komende weken een mooie actie lopen waarbij je drie maanden gratis toegang krijgt tot streamingdienst Qobuz. Wanneer je voor 31 mei een product van Bluesound koopt kun je drie maanden onbeperkt muziek in CD-kwaliteit streamen.

Bluesound is sinds vorig jaar in Nederland te koop en gaat met diverse streamingproducten de concurrentie aan met Sonos. Het bedrijf introduceerde onlangs vier nieuwe audiosystemen, waaronder een model met ingebouwde harddisk en streaming mogelijkheden. Sinds de laatste update van de Bluesound firmware in december vorig jaar is Qobuz beschikbaar voor alle Bluesound-gebruikers.

Qobuz is een Franse streamingdienst waarbij de kwaliteit van muziek centraal staat. De dienst biedt muziek in CD-kwaliteit (FLAC 16-bit/44,1 kHz) aan en heeft momenteel een aanbod van ruim 20 miljoen nummers. Daarnaast heeft Qobuz een aanbod van albums in de hogere Studio Master-kwaliteit (24-bit/tot 192 kHz).

Iedereen die voor 31 mei van dit jaar een Bluesound systeem koopt krijgt drie maanden gratis toegang tot Qobuz, ter waarde van een kleine 60 euro. Meer informatie is te vinden op de website van Bluesound.

Inmiddels is de muziekdienst Qobuz ook beschikbaar op de audiosystemen van Sonos en de home cinema systemen van Harman Kardon. De verwachting is dat meer fabrikanten van audio-apparatuur ondersteuning voor de dienst toevoegen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.