Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ introduceert EW2440L display met MHL-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2014, 13:03 CategorieLcd en led tv's

BenQ presenteert deze week het nieuwe EW2440L display met vrijwel randloos Wide-TFT paneel en een schermdiagonaal van 24-inch. De monitor beschikt over een Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels en is voorzien van een HDMI-poort met MHL-ondersteuning.

Via de twee HDMI-ingangen op de EW2440L kun je componenten als een Blu-ray speler of spelconsole aansluiten. Een van de HDMI-aansluitingen beschikt over MHL-support (Mobile High-Definition Link). Met de meegeleverde HDMI/micro USB-kabel kunnen zo bestanden van smartphones of tablets met MHL-support snel op de monitor vertoond worden. 

De EW2440L is voorzien van een display met zeer slanke randen en beschikt over een chique metallic look. De extra smalle rand maakt het mogelijk twee of meer monitoren naast elkaar te plaatsen, om zo bijvoorbeeld een beeld op twee displays weer te geven of om verschillende applicaties tegelijkertijd te kunnen zien. De EW2440L beschikt over oogvriendelijke en flikkervrije Eye Care-technologie. Daarbij bevatten displays een hoeveelheid blauw in het licht dat de ogen behoorlijk kan irriteren. BenQ’s unieke Low Blue Light-technologie werd ontwikkeld om het aandeel blauw licht voor het oog op een vriendelijke manier te reduceren. 

BenQ-EW2440L

Daar naast maakt de Senseye3-leesmodus het mogelijk om kleurtemperatuur, helderheid en scherpte onafhankelijk van elkaar in te stellen, zodat het beeldscherm de scherpte van een krantenpagina benadert en een optimale leeservaring biedt. De matte panelen zorgen er bovendien voor dat zonder verblinding kan worden gewerkt. De gebruiker kan kiezen tussen zes vooringestelde kalibratiemodi (Standard, Movie, Game, Photo, sRGB en Eco). Ook zijn twee luidsprekers met een vermogen van 2 watt geïntegreerd.

De BenQ EW2440L is vanaf heden voor een prijs van 209 euro verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.