Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wharfedale introduceert Vista 100 soundbar

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2014, 14:31 CategorieLuidsprekers

Wharfedale, fabrikant van een aantal indrukwekkend klinkende speakers, heeft het licht gezien en komt met zijn eerste soundbar. Het model krijgt de naam Vista 100 mee en moet zelfs zonder subwoofer een indrukwekkend geluid bieden.

De Wharfedale Vista 100 is een soundbar van minder dan een meter breed en voorzien van zes neodymium drivers. Hierdoor is er volgens de fabrikant geen aparte subwoofer unit nodig. De Vista 100 is ook voorzien van Sonic Emotion Absolute 3D-technologie die er volgens de fabrikant voor moet zorgen dat de sweetspot breder is en de audio kamer vullend wordt weergegeven.

Wharfedale-Vista-100-soundbar

Qua aansluitingen is de soundbar voorzien van een coaxiaal digitale en een optische input, een RCA stereo-input en een 3.5mm-poort. Het draadloos streamen van muziek vanaf mobiele apparaten vindt plaats via Bluetooth. De Vista 100 wordt geleverd met een afstandsbediening en beschikt over vier presets voor een optimale surround audioweergave. De gebruiker kan zelf ook middels een equalizer-functie het geluid deels naar eigen wens afstellen.

Wharfedale-Vista-100-soundbar-2

De Wharfedale Vista 100 moet later deze maand op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 149,95 Britse ponden. De Nederlandse beschikbaarheid en prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.