Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vizio lanceert E-serie Smart led tv’s met local dimming

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2014, 13:34 CategorieLcd en led tv's

Vizio toonde afgelopen januari tijdens CES 2014 al een groot aantal nieuwe tv’s waarbij de focus lag op 4K Ultra HD. Vandaag kondigt de Amerikaanse fabrikant wederom nieuwe modellen aan, uitgerust met led achtergrondverlichting en local dimming.

Vandaag kondigt Vizio maar liefst 21 nieuwe Smart led tv’s in de nieuwe E-serie aan. Het Amerikaanse bedrijf komt met modellen die variëren van 23-inch tot 70-inch, en beschikken over interessante features als full led achtergrondverlichting met local dimming en maximaal 18 actieve led zones. Dit moet volgens de fabrikant zorgen voor een hoger contrast met diepere zwartwaarden en een uniforme weergave.

Vizio-E-serie

Verder beschikken de tv’s in de E-serie onder meer over de Clear Action 180 technologie, ingebouwd Wifi met toegang tot het VIZIO Internet Apps Plus platform, vier HDMI-aansluitingen, USB-poorten en de mogelijkheid om de tv’s met een app op je smartphone of tablet te bedienen. Ook is er toegang tot populaire diensten als Netflix, Spotify en YouTube. 

De prijzen van de nieuwe Vizio tv’s variëren van 159,99 dollar tot 899,99 dollar. De modellen worden alleen in de VS gelanceerd en komen dus niet in de Nederlandse winkels te liggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.