Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

ViewSonic lanceert Ultra Short Throw projector en 84-inch 4K display

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2014, 12:12 CategorieProjectors

ViewSonic heeft tijdens ISE 2014 in Amsterdam een groot aantal nieuwe producten aangekondigd, waaronder een Ultra Short Throw projector en een 84-inch display met een 4K-resolutie.

De Pro9800HD Ultra Short Throw projector is wellicht het meest interessante product. Deze projector kan namelijk een beeld weergeven op een afstand van maar 18 centimeter van het scherm. Daarbij is het apparaat voorzien van laser-technologie waardoor er geen lamp nodig is. Ook zijn er geen filters aanwezig en bedraagt de levensduur zo’n 20.000 uur. De Pro9800HD heeft een helderheid van 3.000 ANSI en kan een Full HD 1080p plaatje weergeven.

Voor wie deze resolutie niet hoog genoeg is introduceert ViewSonic de Viewboard-serie. Deze serie bestaat uit displays die voorzien zijn van de hoge 4K Ultra HD-resolutie en ontwikkeld zijn voor gebruik in klaslokalen, vergaderruimten en andere zakelijke omgevingen. De Viewboards draaien op Windows 8 software en kunnen door het gebruik van infraroodsensors middels touch bediend worden. De serie komt in formaten van 55-inch, 65-inch, 70-inch en 84-inch.

Daarnaast brengt ViewSonic de EP1031r op de markt, een 10-inch multimedia display met ingebouwd wifi en ethernet. Het display beschikt over een ingebouwde bewegingssensor en zes touchscreen-knoppen. Een ander display is de CDP-5560-L, welke beschikt over een Full HD-resolutie, een 55-inch formaat en een 450 Nits helderheid. Het display kan 24 uur per dag draaien en is met name geschikt voor gebruik in een videowall.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.