Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC voegt elf nieuwe apps toe aan Horizon Appstore

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2014, 13:57 CategorieDigitale tv

UPC heeft deze week elf nieuwe applicaties aan de Appstore voor de Horizon mediabox toegevoegd waardoor het totaal aantal beschikbare apps nu op 62 komt. Daarnaast is de Appstore zelf vernieuwd.

Kabelprovider UPC geeft aan dat de Appstore voor de Horizon mediabox aan vernieuwing toe was. Daarom heeft het bedrijf het uiterlijk opgefrist en het gebruiksgemak verbeterd. Zo kunnen apps nu eenvoudiger gezocht worden binnen categorieën en kunnen applicaties als favoriet aangewezen worden waardoor ze sneller te vinden zijn in een speciale map.

Onder de elf nieuwe applicaties voor de Horizon mediabox vinden we onder andere locatiedienst Google Maps en fotodiensten Flickr en Picasa. Helaas heeft het bedrijf, ondanks wensen van klanten, video on demand-dienst Netflix niet aan het aanbod toegevoegd. Met Netflix, een app die wel op veel Smart tv’s aangeboden wordt, krijg je toegang tot een groot aanbod films en series dat voor 7,99 euro per maand bekeken kan worden. UPC laat weten de komende tijd het aanbod aan apps te blijven uitbreiden, onder meer in de categorieën video, muziek in combinatie met beeld, gaming en social media.

De update voor de Horizon Appstore, waarmee ook de nieuwe apps zichtbaar worden, wordt automatisch beschikbaar gesteld en gedownload.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.