Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ultimate Ears introduceert UE MINI BOOM Bluetooth speaker

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2014, 11:32 CategorieLuidsprekers

Ultimate Ears introduceert deze week de UE MINI BOOM, een compacte Bluetooth speaker die in verschillende kleuren te koop is. De UE MINI BOOM brengt volgens de fabrikant de ervaring van Ultimate Ears in het maken van kleine speakers met een groots geluid hiermee naar een hoger niveau.

Met een batterij die 10 uur meegaat, eenvoudige bediening en Bluetooth-connectiviteit is de UE MINI BOOM van Ultimate Ears een ideale speaker voor bijvoorbeeld het streamen van muziekvideo’s. De nieuwe speaker streamt geluid vanaf elk apparaat met een Bluetooth-verbinding tot maximaal 15 meter afstand. Dankzij de micro-USB oplader kan de UE MINI BOOM eenvoudig worden opgeladen. Bovendien kunnen twee van deze speakers draadloos met elkaar worden verbonden via de gratis UE MINI BOOM-app (beschikbaar voor iOS en Android).

Ultimate Ears UE MINI BOOM-2

De Ultimate Ears UE MINI BOOM is verkrijgbaar in frisse kleuren, waaronder oranje, paars, rood, geel en zwart. Dankzij het duurzame metalen frame en de rubberen behuizing is de speaker stootbestendig en kan deze zonder probleem in de hand-, sport- en reistas of kofferbak van een auto worden meegenomen. De compacte Bluetooth luidspreker is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro in de Europese Apple Retail en Apple Online Stores. Vanaf februari 2014 wordt de speaker ook via andere kanalen verkocht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.