Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

TEAC introduceert radio en cd-speler met retro-uiterlijk en Bluetooth

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2014, 12:28 CategorieLuidsprekers

TEAC zet de laatste tijd vol in op audioproducten met een retro-uiterlijk. Na eerder al een Music Centre met retro-look geïntroduceerd te hebben komt de fabrikant deze week met een retro radio en cd-speler.

Wanneer het op retro-producten aankomt dan is een radio natuurlijk uitermate geschikt. TEAC’s SL-D930 doet je dan ook terugverlangen naar de vorige eeuw, maar is een volwaardige 2.1-kanaals systeem met Bluetooth-streaming, AM/FM-tuner en een cd-speler aan boord. De AM/FM-tuner beschikt over 40 presets en de cd-speler is compatibel met CD-R/RW discs en MP3/WMA bestanden.

TEAC SL-D930-2

Het audiosysteem komt in verschillende kleuren op de markt en wordt zelfs met een speciaal ontworpen retro-afstandsbediening geleverd. Een mobiele telefoon of tablet kan middels de 3.5mm input aangesloten worden. De audioweergave wordt verzorgd door een paar front-firing 65mm drivers, plus een down-firing 80mm subwoofer. Het geheel wordt aangestuurd door een Klasse-D digitale versterker met een vermogen van 20 Watt. 

De TEAC SL-D930 radio en cd-speler met Bluetooth-streaming wordt vanaf midden maart op de markt verwacht voor een adviesprijs van 199 Britse ponden. Of het audiosysteem ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

 • Delen:

Reacties

 1. Baens hilde
  18 januari, 2018 om 20:05

  Geachte ik wil graag weten waar ik die rode retro radio kan komen grtj hilde

 2. Baens hilde
  18 januari, 2018 om 20:06

  Graag zou ik willen weten waar ik deze retro radio kan kopen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.