Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert Wireless Stereo Headset 2.0 voor de PlayStation 4

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2014, 17:12 CategorieAccessoires

Speciaal voor bezitters van de PlayStation 4 gameconsole introduceert Sony een nieuwe draadloze koptelefoon. De Wireless Stereo Headset 2.0 is volgens de Japanse fabrikant ideaal voor de echte gamers.

Sony Wireless Headset voor de PS4

De Sony Wireless Stereo Headset 2.0 is een draadloze hoofdtelefoon die beschikt over ondersteuning voor maximaal 7.1-kanaals virtual surround sound en een microfoon voor de fans van multi-player games. Om de koptelefoon met de PlayStation te koppelen wordt een USB-adapter meegeleverd en middels de ingebouwde accu moet je zo’n acht uur non-stop kunnen gamen. Sony heeft voor de koptelefoon ook een speciale app ontwikkeld. Met de Headset Companion App kun je de audioweergave aan de hand van je eigen wensen en de games die je speelt aanpassen. Wel moet dit door het betreffende spel ondersteund worden.

Sony-headset-PS4

Compatibiliteit

Overigens Sony Wireless Stereo Headset 2.0 ook compatibel met de PlayStation 3, kun je hem koppelen met een pc of Mac en kun je de koptelefoon middels de mini jack fysiek aansluiten op een smartphone of tablet zodat je ook onderweg muziek kunt luisteren.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe hoofdtelefoon heeft een adviesprijs van 89,99 euro meegekregen en moet vanaf 10 februari in de Nederlandse winkels liggen.  • Delen:

Reacties

  1. Joshua Kelly
    09 mei, 2016 om 15:18

    Excellent writing, i did read it two times so sorry for this,
    i have passed it on to my mates, so hopefully they may enjoy it as well.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.