Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Shuffler.fm beschikbaar op Sonos audiosystemen

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2014, 14:38 CategorieStreamingdiensten

Sonos wil laten zien dat het bedrijf voorop loopt op het gebied van audio, zowel qua techniek als qua content. Het bedrijf experimenteert dan ook met verschillende streamingdiensten voor bezitters van zijn audiosystemen en deze week is Shuffler.fm aan het aanbod toegevoegd.

Gebruikers van een Sonos audiosysteem krijgen sinds deze week toegang tot Shuffler.fm, een dienst die onderdeel uitmaakt van Sonos Labs. Deze online dienst is wat anders dan je gewend bent van streamingdiensten. Dit platform voorziet je namelijk van een playlist die samengesteld is door verschillende toonaangevende websites en blogs over muziek. De redactie achter de dienst speurt deze websites af en pakt de best beoordeelde en meest populaire nummers samen in één afspeellijst. Deze is gratis te beluisteren maar een account is wel vereist.

Vorige maand voegde Sonos  muziekstreamingdienst Qobuz, waarmee het streamen van hoge kwaliteit muziek mogelijk gemaakt wordt, en Hype Machine, waarmee de meest populaire nummers op het internet verzameld worden, aan het aanbod toe. Zowel Qobuz als Shuffler.fm is te vinden door via de Sonos Controller-applicatie naar de optie ‘Meer muziek’ te gaan en hier Sonos Labs te kiezen. Vervolgens krijg je een lijst met diensten voorgeschoteld en kan Shuffler.fm gekozen worden. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.