Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp lanceert twee Full HD touchscreen lcd-monitoren

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2014, 11:14 CategorieLcd en led tv's

Sharp heeft tijdens ISE 2014 twee nieuwe Full HD touchscreen lcd-monitoren van 20- en 24-inch gelanceerd. De 20-inch monitor, de LL-P202V, is met zijn bijbehorende digitizer pen geschikt voor designwerk. De 24-inch monitor, de LL-S242A, beschikt over een touch-bedieningspaneel en is ontworpen voor optimale in-store toepassingen, waaronder weergave van informatie en beeldmateriaal. 

Sharp LL-P202V

De dunne 20-inch monitor – inclusief digitizer pen – is volgens Sharp ideaal bij het gebruik van ontwerp- en illustratiesoftware, maar ook voor schrijfwerk in standaard Microsoft Office-toepassingen. De digitizer pen tekent en schrijft als een gewoon potlood of gewone pen. Het beeldscherm is resistent en de lijndikte van de tekening is te veranderen door de druk op de pen te verhogen of verlagen. De pen bevat twee functietoetsen die naar wens ingesteld kunnen worden voor een frequent gebruikte toepassing, zoals de gum-functie of als bediening van de rechtermuisknop.

Met de ergonomische standaard kan de gebruiker de beeldschermhoek aanpassen tussen 20 en 75 graden. Hierdoor kan er op een comfortabele manier op het scherm gewerkt worden en kan informatie makkelijk aan collega’s getoond worden. Het scherm kan ook liggend gebruikt worden, zonder de standaard.

Sharp LL-S242A

De LL-S242A is met zijn grotere schermformaat een interactief scherm voor in-store signage in winkels, informatieweergave bij recepties of als digitale bewegwijzering. Het scherm is flexibel in gebruik en kan verticaal, horizontaal of liggend worden geïnstalleerd. Er wordt een pen met een 2mm dikke penpunt meegeleverd om op het scherm te kunnen schrijven. Het scherm beschikt over een zogenaamde handpalm-annuleringsoptie (palm cancellation), waardoor het eenvoudiger wordt om soepel en natuurlijk te schrijven, terwijl de hand op het scherm rust. 

De LL-P202V en de LL- S242A zijn vanaf mei 2014 verkrijgbaar in de Benelux.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.