Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer introduceert SE-CL751 en SE-MJ741 hoofdtelefoons

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2014, 11:49 CategorieAccessoires

Pioneer voegt twee nieuwe modellen toe aan zijn assortiment ‘BASS HEAD’-hoofdtelefoons. De nieuwe hoofdtelefoons leveren volgens de fabrikant kristalheldere hoge tonen en krachtige lage tonen.

De nieuwe hoofdtelefoons SE-CL751 en SE-MJ741 benutten de technologie en knowhow die Pioneer heeft opgebouwd bij zijn dj-hoofdtelefoons optimaal om de diepe basgeluiden van dancemuziek weer te geven.

De SE-CL751 beschikt over ’s werelds eerste Bass Exciter: een hybride trillingselement dat een trilling met lage frequentie genereert. Wanneer de oortjes trillen, krijgt de drager sterke lage tonen te horen. Om een evenwichtige en krachtige luisterervaring te garanderen, beschikt dit model over drivers van 9,4 mm. De speciale oorhouders en de mogelijkheid om deze hoofdtelefoon te dragen met het snoer over en achter de oren moeten zorgen voor extra stabiliteit en comfort. Bij de accessoires horen onder meer oortjes in drie maten en een gekleurde ring rond het rechteroortje, zodat de drager snel ziet welk oortje waar hoort. Dit model is verkrijgbaar in drie kleuren. 

SE_CL751_R-Pioneer

Het kloppende hart van de SE-MJ741 outdoorhoofdtelefoon zijn twee luidsprekerunits van 40 mm met sterke magneten uit zeldzame aardmetalen die alle energie omzetten in diepe, krachtige bassen. Het maximale ingangsvermogen van deze hoofdtelefoon bedraagt 1000 mW. Een brede hoofdband uit polyamidehars en lederachtige oorkussentjes met polyurethaanschuim garanderen volgens de fabrikant een optimaal comfort. Bovendien beperken ze geluidslekken. De strakke matte afwerking en rubber coating geven de SE-MJ741 een ruige look. Dit model is verkrijgbaar in het zwart en het wit. Het snoer van 1,2 m lang hangt maar aan één kant, zodat deze hoofdtelefoon uitermate geschikt is om buiten te dragen.

SE_MJ741_W-Pioneer

De Pioneer SE-CL751 en SE-MJ741 hoofdtelefoons zijn te koop vanaf februari 2014. De prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.