Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

MMD introduceert Philips touch-monitoren met Android

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2014, 13:10 CategorieLcd en led tv's

MMD, merklicentiepartner voor Philips Monitors, lanceert touch-monitoren met een Android-besturingssysteem, die toegang biedt tot multimedia, games en snel internet. De Smart All-in-One-schermen zijn verkrijgbaar in 21-inch en 23-inch formaten.

De S221C4AFD en S231C4AFD Smart All-in-One-schermen beschikken over een 16:9-breedbeeld met Full HD-weergave. Het beeld maakt gebruik van progressive scanning, flikkert volgens de fabrikant niet en moet natuurlijke kleuren weergeven. Voor een optimale audioweergave zijn de monitoren voorzien van stereo speakers.

De Smart All-in-One-schermen bieden alle functies en toepassingen die je nodig hebt, een pc hoeft dus niet aangesloten te worden. Dankzij de directe toegang tot de Google Play Store hebben gebruikers met één druk op de knop toegang tot een groot aanbod aan applicaties voor games, nieuws, sociale netwerken en meer. 

Philips-touch-monitor-2

Dankzij de touch-technologie biedt de Smart All-in-One ondersteuning voor intuïtieve touch-bewegingen, zoals tikken, zoomen, draaien, swipen en scrollen. Daarnaast zorgen de grote iconen op het scherm voor een betere leesbaarheid. Voor extra gemak en met het oog op een goede ergonomie kan de Smart All-in-One van Philips op een tafel bijna tot in horizontale positie worden verlaagd, of juist rechtop worden gezet.

Philips-touch-monitor-3

De touch-monitoren beschikken over verschillende aansluitmogelijkheden, zoals USB 2.0-poorten waarop vrijwel elk USB-apparaat kan worden aangesloten. Gebruikers kunnen ook een toetsenbord en een muis aansluiten, zodat het scherm kan worden gebruikt als onderdeel van een normale desktop-computer. Eveneens heeft de monitor een geïntegreerde webcam, een microfoon, wifi aan boord met ondersteuning voor de 802.11 b/g/n-standaarden, 2GB intern geheugen en een interne opslag van 8GB die via een SD-kaart kan worden uitgebreid.

De S221C4AFD (21,5-inch) en S231C4AFD (23-inch) Smart All-in-One-schermen van Philips zijn in de winkels verkrijgbaar voor de respectievelijke adviesprijzen van 439 euro en 469 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.