Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek introduceert BoomBoom 160 Bluetooth speaker

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2014, 12:31 CategorieLuidsprekers

Bluetooth speakers zijn helemaal hot. Ze komen in alle soorten en maten, en voor nagenoeg elk budget. Marmitek, bekend van de accessoires voor je home cinema systeem, komt deze week met een compacte en betaalbare Bluetooth speaker.

De Marmitek BoomBoom 160 is een draagbare speaker die je draadloos kunt verbinden met ieder Bluetooth-apparaat, waaronder je smartphone of tablet. Hiermee kun je thuis, op het strand, in het park of waar dan ook muziek draadloos weergeven.

De BoomBoom 160 Bluetooth speaker zorgt volgens de fabrikant voor een stevig basgeluid met heldere hoge en middenfrequenties. Door de omni directionele audiotechniek krijgt iedereen rondom de speaker een gebalanceerd geluid voorgeschoteld.

Marmitek BoomBoom 160-2

Het compacte design van de luidspreker zorgt ervoor dat hij overal mee naartoe te nemen is en de ingebouwde oplaadbare accu moet voor minstens vijf uur lang luisterplezier zorgen.

De BoomBoom 160 is uitgerust met Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) wat zorgt voor een betrouwbare, hoogwaardige Bluetooth audio-verbinding. Je kunt tot acht apparaten koppelen aan één speaker, die de BoomBoom 160 automatisch herkent als je in de buurt komt.

De Marmitek BoomBoom 160 is vanaf nu in een zwarte afwerking verkrijgbaar voor een prijs van 32,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.