Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Magnet lanceert Sounddeck 400 BTX soundbar met ingebouwde subwoofers

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2014, 17:37 CategorieLuidsprekers

Nagenoeg elke grote fabrikant van audio- en videoproducten heeft één of meerdere soundbars in het assortiment en dus kan ook Magnet niet achterblijven. Het bedrijf introduceert deze week de Sounddeck 400 BTX met ingebouwde subwoofers en Bluetooth.

Het doel van de Sounddeck 400 BTX is hetzelfde als dat van elke andere soundbar; de audioweergave tijdens het tv-kijken verbeteren aangezien de speakers van flatscreen tv’s weinig voorstellen. De volledig actieve home cinema Sounddeck met geïntegreerde subwoofers en Bluetooth functionaliteit van Magnet produceert volgens de fabrikant een ruimte vullend en warm geluid. Het is echter niet een normale soundbar want de tv kan op de speaker geplaatst worden. De Sounddeck is zodanig gebouwd dat deze tot 100 kilogram aan gewicht kan dragen, wat betekent dat je een tv tot 90-inch behuizing neer kan zetten.

Magnat heeft ervoor gekozen voor een kwalitatief hoogwaardige digitale versterker die 200 Watt aan output produceert in te bouwen. De kracht van het apparaat wordt geproduceerd door twee 20mm domes, vier 70mm midrange drivers en twee aparte 140mm subwoofers. Dankzij een frequentiebereik van 28 Hz- 30 kHz is de Sounddeck volgens Magnet in staat een complete geluidsoplossing te bieden; een krachtige bass, heldere middentonen en een levendige treble range.

Magnet-Sounddeck 400 BTX

De Sounddeck 400 BTX kan ook via Bluetooth een verbinding maken met de smartphone of tablet om draadloos muziek te luisteren. De Bluetooth 4.0-versie in combinatie met aptX moet zorgen voor een optimale geluidsweergave want AptX zorgt ervoor dat de overdracht van gegevens in CD-kwaliteit gebeurt. De Sounddeck 400 BTX is volgens de fabrikant makkelijk te bedienen dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Een stereo RCA kabel met contactpunten voorzien van bladgoud en een optische digitale kabel worden meegeleverd.

De Magnet Sounddeck 400 BTX is direct verkrijgbaar en heeft een consumentenadviesprijs van 599,95 euro.

Lees meer over de voordelen en nadelen van een soundbar.

  • Delen:

Reacties

  1. Nico Laan
    25 december, 2019 om 15:14

    onze afstand bedining is niet helemaal goed de knop voor zachter zetten werkt niet naar Behoren

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.