Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KEF lanceert V720W Digital TV soundbar systeem

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2014, 15:32 CategorieLuidsprekers

Na de introductie van het V300 digitaal tv-luidsprekersysteem in augustus heeft luidsprekerfabrikant KEF ook een nieuwe soundbar gelanceerd. De slanke speaker heeft de naam V720W Digital TV System meegekregen en is reeds te koop in Nederland.

Het V720W Digital TV System van KEF is een soundbar en heeft dus als doel de audiokwaliteit van een flatscreen tv te verbeteren. Volgens de fabrikant is de V720W, dat een high-fidelity’ soundbar combineert met een draadloze subwoofer, ideaal voor diegenen die een compact systeem met hoogwaardige audiokwaliteit willen. 

De soundbar beschikt over één HDMI-aansluiting met ondersteuning voor Audio Return Channel, en is voorzien van een optische ingang voor het koppelen van bijvoorbeeld een Blu-ray speler. Binnenin de soundbar vinden we vier 4,5-inch ultra-slim woofers en twee 1-inch aluminium tweeters. De speakers worden aangedreven door een Klasse-D versterker met verschillende EQ modi.

KEF-V720W-soundbar-2

De bijbehorende V-20W subwoofer kan draadloos in de kamer geplaatst worden en beschikt over een 8-inch driver die aangestuurd wordt door een 200 Watt Klasse-D versterker. De soundbar is volgens KEF geschikt voor tv’s met een formaat van 47-inch of groter en kan door een diepte van 53mm voor de tv geplaatst worden.

Voor dit alles moet echter wel flink betaald worden. De KEF V720W Digital TV kan inmiddels al in Nederland gekocht worden voor een prijs van 799 euro.

Lees meer over de voor- en nadelen van een soundbar.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.