Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #33: groot, groter, grootst

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2014, 13:13 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week kijken we naar home cinema systemen die voor de gemiddelde lezer onbereikbaar zijn, alleen al door de ruimte die ze innemen.

Groot, groter grootst

Als je Homecinema Magazine regelmatig volgt dan is de kans groot dat je thuis een home cinema systeem hebt staan, waarschijnlijk ‘gewoon’ in de woonkamer. Een aparte kamer aparte kamer voor een ultiem home cinema systeem zit er voor de meeste mensen niet in, puur omdat de ruimte er niet is maar ook omdat het nogal wat moet kosten.

theater-ruimte

Cinema-Room-7

De home cinema systemen die je in deze foto’s terugziet zijn dan ook voor velen een droom die hopelijk ooit werkelijkheid wordt. De stijl is misschien niet datgene dat je voor ogen hebt maar met een dergelijke ruimte en een aardig budget kun je natuurlijk helemaal los gaan en je eigen wensen in vervulling laten gaan.

theater-ruimte-5

theater-ruimte-2

theater-ruimte-3

Jouw ultieme home cinema?

Is dit een home cinema ruimte waarin jij jezelf wel ziet zitten of heb je iets anders voor ogen? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.