Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #32: voor de President

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2014, 12:03 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week het home cinema systeem van de President van de Verenigde Staten.

Het Witte Huis

De Amerikaanse President kijkt net zoals wij zo nu en dan graag een film, maar dit kan natuurlijk niet in een normale woonkamer op een normale tv en op een normale bank. In het Witte Huis bevindt zich vanzelfsprekend een speciaal hiervoor ingerichte bioscoop, gebouwd in 1942.

Witte-Huis-home-cinema

Witte-Huis-home-cinema-5

Het decor is in de afgelopen decennia diverse malen gewijzigd maar het blijft een indrukwekkende ruimte. Helaas is het staatsgeheim wat er precies voor apparatuur gebruikt wordt in de thuisbioscoop van Obama maar we weten dat er in ieder geval een 3D-projector staat en dat er ruimte is voor 42 personen.

Witte-Huis-home-cinema-3

Witte-Huis-home-cinema-2

De bioscoopruimte wordt niet alleen voor het bekijken van films gebruikt. Ook worden hier officiële bijeenkomsten en speeches gehouden. Leuk weetje; President Ronald Reagan’s favoriete film was ‘The Sound of Music’ en Bill Clinton keek graag naar ‘Fight Club’.

Witte-Huis-home-cinema-4

Jouw ultieme home cinema?

Is dit een home cinema ruimte waarin jij jezelf wel ziet zitten of heb je iets anders voor ogen? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.