Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #31: sport

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2014, 11:59 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een aantal home cinema ruimten waarin de focust gelegd wordt op sport.

Sport home cinema systemen

De echte man-cave kan niet zonder thuisbioscoop maar daar worden waarschijnlijk niet alleen films gekeken. Mannen zijn namelijk vaak helemaal gek van sport en daarom kan een speciale inrichting voor het optimaal genieten van wedstrijden niet ontbreken. Neem bijvoorbeeld de home cinema’s hieronder;

home-cinema-sport-3

De echte sportfan heeft natuurlijk niet genoeg aan één scherm. Daarom beschikken deze home cinema’s over één groot scherm voor de film of de belangrijke wedstrijd, en meerdere kleine schermen zodat ook alle andere wedstrijden en evenementen in de gaten gehouden kunnen worden.

home-cinema-sport

Als je dan toch de ruimte hebt, waarom dan niet meteen een eigen virtuele golfbaan in je home cinema systeem verwerken? Dat is wat de eigenaar van onderstaand systeem gedacht moet hebben.

home-cinema-sport-2

Jouw ultieme home cinema?

Is dit een home cinema ruimte waarin jij jezelf wel ziet zitten of heb je iets anders voor ogen? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.