Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #30: geïnspireerd door oma

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2014, 13:58 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week de bouw van een home cinema waarbij de bouwer geïnspireerd was door zijn oma.

Toen Rudy Brown bedacht om een home cinema ruimte te bouwen moest hij aan zijn oma denken. Vreemd verhaal hoor ik je denken, maar de oma van Brown heeft veel verstand van architectuur en interieur design.

De bouw van de home cinema

Hij had de inspiratie, het geld, de tijd en de skills om een mooie home cinema te bouwen. Met als doel zijn oma trots te maken.

oma1

oma2

oma3

oma4

oma5

oma6

oma7

oma8

11 maanden en $28.000 verder

Het home cinema-project heeft Brown 11 maanden en $28.000 gekost. Het project heeft hij in drie fasen opgedeeld. De eerste twee weken heeft hij de kamer volledig gestript. De tweede fase heeft zeven maanden geduurd en die tijd heeft hij gebruikt om het frame in de kamer op te zetten. De rest van de tijd is hij bezig geweest met het interieur. Zijn oma heeft al die tijd van niets geweten.

Benieuwd naar de reactie van oma?

My grandmother was totally shocked when she saw the theater,” he says. “She told me that she had no idea what I was working on and that she was very proud of me. She comes over all the time, mainly for music under the stars!

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

Bron: Electronic House

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.