Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ferguson Hill ontwikkelt nieuw draadloos luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2014, 15:32 CategorieHome cinema sets

Steeds meer fabrikanten richten zich op draadloze luidsprekersystemen, zo ook audiospecialist Ferguson Hill uit Londen. Het bedrijf is via Kickstarter begonnen met het zoeken van investeerders voor een “uniek” luidsprekersysteem.

Ferguson Hill wil samen met investeerders het Ferguson Hill Clear Speaker System verder ontwikkelen en uiteindelijk op de markt brengen. Dit systeem brengt, volgens het bedrijf, een indrukwekkende audiokwaliteit, ultiem gebruiksgemak en een uniek design. Het systeem is geschikt voor zowel stereobronnen als een surround sound-weergave.

Ferguson Hill Clear Speaker System

Ferguson Hill komt met drie varianten van het systeem; Primary, Deluxe en Deluxe surround sound. Alle drie de systemen beschikken over een over een volledig uitgeruste en geïntegreerde versterker. De 180 Watt versterker beschikt over een hoogwaardige DAC, 5.1-kanaals en 7.1-kanaals AV-processing, en acht inputs als HDMI en USB.

De Primary set met twee ‘horn’ speakers, een subwoofer, twee muurbevestigingen en twee standaarden gaat 895 pond kosten. Het Deluxe systeem beschikt over twee subwoofers en heeft een prijs van 1.125 pond, terwijl het Deluxe surround sound systeem met twee extra ‘horn’ speakers, standaarden en muurbevestigingen komt voor een prijs van 1.395 pond. De speakers hebben een weerstand van 8Ohm en een frequentiebereik van 500Hz tot 20KHz, terwijl de 8-inch subwoofer een frequentiebereik van 35Hz tot 500Hz heeft.

De Kickstarter-campagne loopt tot en met 10 maart en wanneer het volledige bedrag van 149.500 Britse ponden opgehaald is moeten de eerste leveringen in september plaatsvinden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.