Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose lanceert SoundLink Bluetooth speaker III

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2014, 12:19 CategorieLuidsprekers

Bose heeft vandaag een nieuwe compacte speaker aan het assortiment toegevoegd. De SoundLink Bluetooth speaker III is, zoals de naam al aangeeft, de derde generatie met, volgens Bose, betere audioprestaties.

Bose SoundLink III

De Bose SoundLink Bluetooth speaker beschikt over een compleet vernieuwd design en is volgens de fabrikant ontworpen voor ‘grab-and-go gebruik’. Naast mobiliteit is ook duurzaamheid belangrijk geweest bij de ontwikkeling van de speaker. Het siliconen bedieningspaneel beschermt de compacte speaker tegen stof en vuil, het metalen rooster voortkomt volgens het bedrijf vingerafdrukken. Daarbij brengt Bose een aantal nieuwe covers op de markt, welke te koop zijn in het grijs, blauw, groen, oranje en roze.

Bose-SoundLink-Speaker-III

Bij een speaker draait het echter natuurlijk om de audiokwaliteit en volgens Bose is deze ten opzichte van de voorgaande generaties flink verbeterd. Zo is de speaker voorzien van vier neodymium omvormers, passieve radiatoren met een nieuw digitaal signaal processing-algoritme en verbeterde componenten. Audio vanaf alle apparaten, fysiek aangesloten of middels Bluetooth gekoppeld, moet hierdoor indrukwekkend klinken. Ook moet de speaker tot 14 uur meegaan op een volle accu, langer dan zijn voorganger. De speaker heeft een afmeting van 12,5 cm bij 25 cm bij 5cm en weegt 1.400 gram. 

Prijs en beschikbaarheid

De Bose SoundLink Bluetooth speaker III heeft een adviesprijs van 299,95 euro en is vanaf vandaag te koop via de website van Bose en geautoriseerde Bose-dealers. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.