Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen lanceert BeoSystem 4 mediabox voor alle tv’s

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2014, 16:18 CategorieMediaspelers

Bang & Olufsen heeft deze week tijdens ISE 2014 een nieuw systeem gelanceerd waarmee elk display in huis voorzien kan worden van de B&O beeldkwaliteit en Smart tv mogelijkheden. Het BeoSystem 4 is compatibel met tv’s van B&O en andere fabrikanten.

B&O zet het BeoSystem 4 in de markt als een externe video-engine die in elke thuisbioscoop thuishoort. De video-engine is identiek aan het systeem dat de nieuwste tv’s van B&O aandrijft en beschikt onder meer over 2D- en 3D-weergave, meerdere HDMI-inputs, toegang tot het B&O Smart tv platform en HbbTV, de VisionClear beeldtechnologie en verschillende modi voor films en games.

De geïntegreerde surround sound module beschikt over 400 procent meer verwerkingskracht dan voorgaande generaties en kan alle actieve speakers in de Bang & Olufsen line-up aansturen met maximaal 12-kanaals surround sound. De TrueImage-technologie zorgt ervoor dat het aantal kanalen uit de audiotrack perfect afgestemd wordt op het aantal beschikbare speakers. 

Bang-Olufsen-BeoSystem4

Daarbij kan het BeoSystem 4 draadloos media vanaf andere apparaten weergeven middels DLNA en kan het systeem middels BeoLink Gateway geïntegreerd worden met diverse home automation systemen. Ook is het mogelijk meerdere displays of een display en een projector te koppelen. Met één druk op de knop kun je vervolgens schakelen tussen de verschillende displays. 

Wat betreft de Smart tv mogelijkheden is het BeoSystem 4 voorzien van een Picture and Picture-functie waarmee meerdere bronnen tegelijkertijd bekeken kunnen worden, en is er toegang tot applicaties als YouTube en Twitter. Het systeem wordt geleverd met de Beo4 en Beo6 afstandsbedieningen, welke ook virtueel op tablets en smartphones te gebruiken zijn.

Het Bang & Olufsen BeoSystem 4 is binnenkort verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen dealers. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.